A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Főoldal » Általános szerződési feltételek

 

Általános szerződési feltételek

 

A jelen általános szerződési feltételek a Cash Hungária Kft. által üzemeltetett www.aranynekem.hu honlapon (a továbbiakban webáruház) elérhető és megvásárolható termékekre érvényesek. 
A webáruházon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, ezért ezt a Cash Hungária Kft. nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető. 
Ön a webáruház használatával illetve a regisztrációval elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezéseket, tudomásul veszi és elfogadja.

 

Üzemeltető adatai
Név: Cash Hungária Kft.
Székhely: 3200 Gyöngyös, Jókai út 51.
Telephely: 3200 Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz út 22.
Telephely nyitva tartása: Hétfőtől- Péntekig: 10-18-óráig
                                        Szombaton: 10-13-óráig
Cégjegyzékszám: Cg.10-09-025001
Adószám: 12836628-2-10
Nemesfém forgalmazási engedély száma: PR 6499
Számlaszám: 
                    10400528-50526557-76501008 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.(HUF)
                    10400528-50526557-76501015 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. (EUR)
Ügyvezető: Trnyik János Pál
Ügyfélszolgálati telefonszám:
E-mail: ugyfelszolgalat@aranynekem.hu

 

A szerződés létrejötte

 

A megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, és áráról a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat. A „Kosárba” feliratra kattintva tudja a terméket kosarába helyezni. Ezt követően a fejléc alatt megjelenik egy információs sáv, ami tájékoztatja Önt arról, hogy a terméket sikeresen belerakta a kosarába. Ezután folytathatja a nézelődést a webáruházban. A kosár tartalmát jobb felül a „Kosár”-ra kattintva tudja megtekinteni, illetve a „Kosár tartalma” gombra kattintva tudja módosítani a rendelést, és tételeket is tud törölni a kosárból. Amennyiben a válogatással végzett, és le szeretné adni rendelését, úgy kattintson a „Kosár”-ra, majd a „Rendelés”-re, továbbá rendelést le tud adni a kosár tartalma oldalon is a „Rendelés” gombra kattintva.

A megrendelés leadásához mindenképpen szükséges regisztrációt elvégezni. A regisztráció csupán pár percet vesz igénybe, és ezután a későbbiekben is könnyen be tud lépni az oldalra, és nyomon tudja követni rendeléseit. Be tud továbbá jelentkezni Facebook fiókjával is a webáruházba.           

A rendelés leadása közben tud a szállítási és fizetési módok közül választani. Miután minden rendelési adatot megadott és kiválasztott, a „Rendelés áttekintése” feliratra kattintva tudja átnézni a rendelés adatait. Amennyiben minden adatot megfelelőnek talál, úgy kattintson a „Rendelés megerősítése” gombra, mellyel véglegesíti a rendelést.     

Amennyiben Ön az online megrendelési folyamatot az ott kért adatok megadásával véglegesítette és a "Rendelés megerősítése" gombra rákattintott, akkor Ön megrendelést adott le, mely ajánlatnak minősül.

 

Ajánlati kötöttség, visszaigazolás, szerződés létrejötte

 

Az elküldött megrendelést 48 órán belül automatikusan e-mailben visszaigazoljuk, így tudatva Önnel, hogy a Cash Hungária Kft. megkapta megrendelését. Az e-mail tartalmazza a megrendelésének részleteit. A megrendelését nyomon követheti a fiókjába lépve, és a rendelési állapot megváltozásáról e-mailben is értesítjük.

Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól, amennyiben 48 órán belül nem kapja meg a megrendelés visszaigazoló e-mailt. Ha a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében hibát vél felfedezni, úgy kérjük, azt 24 órán belül jelezze a Cash Hungária Kft. ügyfélszolgálatánál, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

 

A szerződés szövegének tárolása

 

A megrendelés adatait a Cash Hungária Kft. elektronikus formában tárolja. A megrendelés adatait Ön is megkapja a megrendelés visszaigazoló e-mailben.

 

Elállási jog

 

Az elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja a vevő. A kézhezvétel időpontja a személyes átvétel esetén a rendelés átvételének időpontja, míg házhozszállítás esetén a futártól történő átvétel időpontja. Az átvétel időpontja bizonyítható a számlával, illetve a futártól kapott nyugtával. A személyes átvételi mód nem zárja ki semmilyen esetben sem az elállási jog érvényesítését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Ön az erre irányuló nyilatkozatát 14 munkanapon belül (akár a 14. munkanapon) elküldi részünkre. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének idejét, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzés időpontját vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel nyilatkozatát, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk címére (Cash Hungária Kft. 3200 Gyöngyös Páter Kiss Szaléz út 22.). A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Cash Hungária Kft. az Ön által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Önt terhelik, tehát a termék a Cash Hungária Kft. címére (3200 Gyöngyös Péter Kiss Szaléz út 22.) történő visszaküldésének költségét Önnek kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!       

Kérjük, kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Cash Hungária Kft. követelheti Öntől!              

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, ha a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).  
A Vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén.

 

Árak és szállítás

 

A termékek mellett feltüntetett ár magyar forintban értendő és tartalmazza a törvényben rögzített ÁFA-t, ehhez hozzá számítódik a szállítási költség, amelyet a termékek ára nem tartalmaz. Az ár a megrendeléskor érvényes ár.

A szállítás kizárólag Magyarország területén történhet. A szállításról a megrendelési folyamat során tájékoztatni fogja Önt a Cash Hungária Kft. Amennyiben az oldalon megadott szállítási idő nem tartható be, úgy e-mailben tájékoztatni fogja Önt a Cash Hungária Kft.

 

Szállítási költségek

Szállítási és fizetési díjak:

 

Rendelési érték: 0-14999 Ft-ig

Személyes banki készpénz befizetés

Előre utalással

Utánvéttel/Készpénzzel 

Bankkártyával online/Paypal

Személyes átvétel
(Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz u.22) 

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

Postai levélküldemény

820 Ft 520 Ft -

520 Ft

GLS házhozszállítással

1420 Ft 1100 Ft 1350 Ft 1100 Ft
GLS csomagpontos szállítás  1100 Ft 780 Ft 890 Ft

 780Ft 

A szállítás 15 000 Ft felett INGYENES!

Személyes banki készpénz befizetés:

Befárad személyesen a számláját vezető bank, önhöz legközelebb eső fiókjába, és a számlaszámunkra történő készpénz befizetéssel rendezheti a rendelését.

Postai levélküldemény

A Magyar Posta Zrt. 2 munkanapon belül kiszállítja rendelését, amennyiben 12 óráig leadja webáruházunkban. Az elsőbbségi ajánlott levelek kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, úgy a Posta munkatársa értrsítőt hagy Önnél, amivel a Postán fel tudja venni a levelet. 

 

GLS futáros szállítás:

A GLS futárszolgálat 2 munkanapon belül kiszállítja rendelését, amennyiben azt 12 óráig leadja webáruházunkban. A csomag feladásról SMS értesítést és emailes értesítést is kap. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

GLS CsomagPontok:
Egyszerű csomagfeladás
Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.
Előnyei:
-Csomagfeladás a lakóhelyhez közel
-Nincs hosszú sorban állás
-Hosszú nyitva tartási idő
-Online csomag nyomon követés
-Átvételi elismervény

Utánvétes szállítás esetén kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

 

Szavatosság

Kellékszavatosság

 

Ön a Cash Hungária Kft. hibás teljesítése esetén érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Fogyasztói szerződés esetén Ön az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait érvényesíteni már nem tudja.

Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

Ön - választása szerint - kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Cash Hungária Kft. számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést Ön nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Cash Hungária Kft. költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy legvégső esetben a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Cash Hungária Kft.-vel.
A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket a Cash Hungária Kft.-től vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával!).

Ebben az esetben a Cash Hungária Kft. csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája az Ön részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Cash Hungária Kft. bizonyítani tudja, hogy a hiba oka Önnek felróható okból keletkezett, nem köteles az Ön által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

 

Termékszavatosság

 

Az ingó dolog (termék) hibája esetén a fogyasztónak minősülő vásárló választhat, hogy a kellékszavatosság pontban meghatározott jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
Fogyasztót azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Tehát egyszerre csak egyetlen jogot van lehetősége a fogyasztónak érvényesíteni.

Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a fogyasztó a gyártóval szemben érvényesítheti.
Termékszavatossági igényként a fogyasztó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti, azaz pénzbeli orvoslásra, árleszállításra és elállásra nincs mód, hiszen a gyártó és a fogyasztó között nem jött létre szerződéses jogviszony, hiányzik a szerződés. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén fogyasztónak kell bizonyítania.

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét a fogyasztó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. A fogyasztó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.

Fogyasztó a termékszavatossági igényét az ingó dolog forgalmazójával a Cash Hungária Kft.-vel szemben gyakorolhatja. A Ptk. értelmében gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója is.

A Cash Hungária Kft., mint forgalmazó kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
 • ​a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

 

A Cash Hungária Kft.-nek a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 

Jótállás

 

Jótállásra az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben (továbbiakban: jótállási Kormány rendelet) foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.

Hibás teljesítés esetén a fenti jótállási Kormány rendelet alapján a Cash Hungária Kft. a jótállási Kormány rendeletben meghatározott termékek vonatkozásában jótállásra köteles. A jótállási Kormány rendelet alapján az vásárló kijavítást vagy kicserélést kérhet. 

Kötelező jótállás időtartama 1 év

A kereskedelmi partner jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Az fogyasztó ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet.

A fogyasztó által kezdeményezett jótállás érvényesítésének feltétele a jótállási jegy bemutatása.

 

Fizetés, esedékesség, késedelmes fizetés

 

Az áru kifizetése az Ön választása szerint történhet személyes átvétel során készpénzzel és bankkártyával, illetve banki előreutalással, bankkártyával (online fizetés) vagy utánvéttel.

Előre utalás esetén az esedékes összeget utalja a következő számlaszámok valamelyikére:
Név: Cash Hungária Kft.
Számlaszám: 
                     10400528-50526557-76501008 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.(HUF)
                     10400528-50526557-76501015 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. (EUR)

Kérjük a rendelés azonosítójának számát minden esetben tüntesse fel a közlemény rovatba, amennyiben átutalással fizet.

 

Kapcsolatfelvétel

 

Az év 365 napján, a nap 24 órájában elérhetők vagyunk.
Esetleges kérdéseivel vagy reklamációjával kérjük, hogy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Telefonos ügyfélszolgálat: 
Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje:
Hétfőtől - Péntekig: 
Szombaton 
E-mailes elérhetőség: ugyfelszolgalat@aranynekem.hu

 

Jogérvényesítési lehetőségek

 

Panaszügyintézés
A panaszkezelés során következő adatokat kérheti el a Cash Hungária Kft. a fogyasztótól:

 • Neve
 • Lakcíme, székhelye, levelezési címe
 • Telefonszáma
 • értesítés módja
 • panasszal érintett termék azonosítója, vagy rendelés azonosítószáma
 • panasz leírása, oka
 • panasszal kapcsolatos igénye
 • a panasz alátámasztásához szükséges, a fogyasztó birtokában lévő dokumentumok másolata
 • a panasz kivizsgálásához, megválaszolásához szükséges egyéb adat

 

A Szolgáltató a panaszkezelés során a fogyasztó által benyújtott adatokat az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.
Az írásbeli panaszokat – beleértve a személyes megjelenés során előadott panaszról készült jegyzőkönyvet is – továbbá az azokra adott válaszokat a Szolgáltató öt évig archiválja. A megőrzési idő elteltével az adathordozókat (okiratokat) a Szolgáltató leselejtezi. A panasznyilvántartásban rögzített személyes adatokat kizárólag a panaszügyek regisztrálásának és a panaszügyek elbírálásának céljából használja fel a Szolgáltató.

A Cash Hungária Kft. a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti. A panasz elutasítása esetén a Cash Hungária Kft. az elutasítás indokáról tájékoztatja Önt.

Egyéb jogérvényesítési lehetőségek
Amennyiben a Cash Hungária Kft. és Ön között esetlegesen fennálló jogvita a folytatott tárgyalások során nem rendeződik, bírósági eljárást kezdeményezhet, továbbá fogyasztói jogvita esetén az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ön számára:

 • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál
 • Békéltető testület eljárásának kezdeményezése

 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület (Pest Megyei Békéltető Testület) 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
Ügyfélfogadási idő: keddtől csütörtökig: 9:00 - 14:00
Telefon/Fax: (+36-1) 269-0703
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Levelezési cím: Pest Megyei Békéltető Testület 1364 Budapest, Pf.:81

 

Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

 

Adatvédelem

 

Az adatkezelő adatai:
Név: Cash Hungária Kft.
Székhely: 3200 Gyöngyös, Jókai út 51.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-76320/2014.

 

A Cash Hungária Kft. az alább meghatározott elvekhez mindvégig tartja magát. A fogyasztó a webáruházban történő megrendelés leadásával jelen adatvédelmi szabályzatot elfogadja.


Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a cégünkhöz és az általa működtetett Aranynekem Webáruházhoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az ugyfelszolgalat@aranynekem.hu e-mail címen.

Cégünk részt vesz az arukereso.hu Megbízható Bolt programjában. A www.arukereso.hu (Allegro Group HU Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a Vásárló e-mail címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Allegro Group HU Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

A Cash Hungária Kft. a regisztráció során birtokába jutott adatokat a vonatkozó törvények szerint bizalmasan kezeli. A rögzített adatokat nyilvánosságra nem hozza, kizárólag a gazdasági tevékenységével összefüggésben (számlázás, kézbesítés) használja fel, azt harmadik félnek csak a kézbesítéshez, szállításhoz feltétlenül szükséges mértékben, egyedileg adja át.

A regisztrált felhasználók azonosításához szükséges információkat csak nyomozóhatóság megkeresése esetén adja ki, ebben az esetben az érintett partnerünket értesítjük a megkeresés tényéről.  A regisztrált partnereink kezdeményezhetik regisztrációjuk törlését, ekkor a webáruház adatbázisából adataik törlésre kerülnek.

Az adatkezelés célja a webáruházban leadott és a webáruház által visszaigazolt megrendelés a fogyasztó és a webáruházat működtető - mint távollévő felek - közötti magyar nyelvű, írásos szerződésnek minősül. Ennek értelmében a regisztráció során történő vásárlói adatszolgáltatás célja a megrendelő vásárlás során történő azonosítása, a szükséges dokumentumok (számla, szállítólevél) kiállítási lehetőségének biztosítása, valamint a megrendelő státuszának megállapítása (viszonteladó, végfelhasználó), az azonosítást követően a megfelelő árkategória, kedvezmények felkínálása.

Az adatkezelés hatálya a forgalmazó által folytatott minden olyan adatkezelésre és adatfeldolgozásra kiterjed, amely természetes személy adataira vonatkozik.

Az adatkezelés jogalapja az, hogy az adatszolgáltatás minden esetben Vásárlóink önkéntes hozzájárulása mellett történik, a hozzájárulást a regisztráció során adatlap kitöltésével adja meg. Az adatkezelésre a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, valamint a 2001. évi CVIII. törvény az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló jogszabályokkal összefüggésben történik.

A kezelt adatok az alábbi személyes adatok: e-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, adószám, számlázási cím (irányítószám, település, utca, házszám), szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), telefonszám.

Az adatkezelés időtartama a regisztrációs folyamat során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. A Cash Hungária Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a rosszindulatú támadások felderítését megkönnyítendő a weboldalra látogatók számítógépeinek publikus IP címeit naplózza, ezen publikus adatatok nem kerülnek összevezetésre a megrendelők személyes adataival.

A naplózott adatokat a rendszer a naplózás időpontjától számított 1 évig tárolja.

Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a webáruházban történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

 

A vevő adatvédelmi kérdésekben felmerülő nézeteltérés esetén az egyeztetés során kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) segítségét:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest Pf. 5.
Telefon: (+36) (1) 391-1400

 

Mindemellett – miután a Aranynekem webáruházban történt megrendelés távol lévő felek közötti írásos szerződésnek minősül – a regisztráció, megrendelés során megadott valótlan adatok következtében felmerülő károkért kizárólag a megrendelő tartozik jogi és kártérítési kötelezettséggel, az Cash Hungária Kft. ebből adódó károkozás esetén kezdeményezheti kárának megtérítését.

 

Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

 

A Cash Hungária Kft. jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott megrendelésekre alkalmazandók.
A Cash Hungária Kft. fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a webáruházon, előzetes figyelmeztetés nélkül és hogy a webáruházat más domainnév alá helyezze át.

 

Minden az oldalon található kép, leírás szerzői jogi védelem alatt áll. Előzetes engedély nélkül nem használható

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2014.10.31.

 Hírlevél fel-leiratkozás
*
*
     
Látogassa meg a Rubinekszer.hu webüzletet a ShopManian

Olcso
Árukereső
Olcsobbat
Foxpost - legokosabb csomagok
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest