A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Főoldal » Adatvédelmi irányelvek

 

Adatvédelmi irányelvek

 

Az adatkezelő adatai:
Név: Cash Hungária Kft.
Székhely: 3200 Gyöngyös, 
Jókai út 51.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-76320/2014.

A Cash Hungária Kft. az alább meghatározott elvekhez mindvégig tartja magát. A fogyasztó a webáruházban történő megrendelés leadásával jelen adatvédelmi szabályzatot elfogadja.
Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a cégünkhöz és az általa működtetett Aranynekem Webáruházhoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az
 ugyfelszolgalat@aranynekem.hu e-mail címen.

Cégünk részt vesz az arukereso.hu Megbízható Bolt programjában. A www.arukereso.hu (Allegro Group HU Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a Vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

A Cash Hungária Kft. a regisztráció során birtokába jutott adatokat a vonatkozó törvények szerint bizalmasan kezeli. A rögzített adatokat nyilvánosságra nem hozza, kizárólag a gazdasági tevékenységével összefüggésben (számlázás, kézbesítés) használja fel, azt harmadik félnek csak a kézbesítéshez, szállításhoz feltétlenül szükséges mértékben, egyedileg adja át.

A regisztrált felhasználók azonosításához szükséges információkat csak nyomozóhatóság megkeresése esetén adja ki, ebben az esetben az érintett partnerünket értesítjük a megkeresés tényéről.  A regisztrált partnereink kezdeményezhetik regisztrációjuk törlését, ekkor a webáruház adatbázisából adataik törlésre kerülnek.

Az adatkezelés célja a webáruházban leadott és a webáruház által visszaigazolt megrendelés a fogyasztó és a webáruházat működtető - mint távollévő felek - közötti magyar nyelvű, írásos szerződésnek minősül. Ennek értelmében a regisztráció során történő vásárlói adatszolgáltatás célja a megrendelő vásárlás során történő azonosítása, a szükséges dokumentumok (számla, szállítólevél) kiállítási lehetőségének biztosítása, valamint a megrendelő státuszának megállapítása (viszonteladó, végfelhasználó), az azonosítást követően a megfelelő árkategória, kedvezmények felkínálása.

Az adatkezelés hatálya a forgalmazó által folytatott minden olyan adatkezelésre és adatfeldolgozásra kiterjed, amely természetes személy adataira vonatkozik.

Az adatkezelés jogalapja az, hogy az adatszolgáltatás minden esetben Vásárlóink önkéntes hozzájárulása mellett történik, a hozzájárulást a regisztráció során adatlap kitöltésével adja meg. Az adatkezelésre a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, valamint a 2001. évi CVIII. törvény az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló jogszabályokkal összefüggésben történik.

A kezelt adatok az alábbi személyes adatok: e-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, adószám, számlázási cím (irányítószám, település, utca, házszám), szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), telefonszám.

Az adatkezelés időtartama a regisztrációs folyamat során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. A Cash Hungária Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a rosszindulatú támadások felderítését megkönnyítendő a weboldalra látogatók számítógépeinek publikus IP címeit naplózza, ezen publikus adatatok nem kerülnek összevezetésre a megrendelők személyes adataival.

A naplózott adatokat a rendszer a naplózás időpontjától számított 1 évig tárolja.

Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a webáruházban történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

A vevő adatvédelmi kérdésekben felmerülő nézeteltérés esetén az egyeztetés során kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) segítségét:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest Pf. 5.
Telefon: (+36) (1) 391-1400

Mindemellett – miután a Aranynekem webáruházban történt megrendelés távol lévő felek közötti írásos szerződésnek minősül – a regisztráció, megrendelés során megadott valótlan adatok következtében felmerülő károkért kizárólag a megrendelő tartozik jogi és kártérítési kötelezettséggel, az Cash Hungária Kft. ebből adódó károkozás esetén kezdeményezheti kárának megtérítését.

 Hírlevél fel-leiratkozás
*
*
     
Látogassa meg a Rubinekszer.hu webüzletet a ShopManian

Olcso
Árukereső
Olcsobbat
Foxpost - legokosabb csomagok
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest